Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
09-03-2014, 08:37 PM
Post: #1
Problem
Howdy
When you load a background in and ignore the aspec ratio, when you screenshot it only shoots half the picture.
Gives me the shits when i spend a few hours on a car, take some shots, then close the window only to find that half the pictures are screwed


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Shitburn McFuckles Worthinton. Yeah... im that guy.
[Image: wEDeyrv.png]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-04-2014, 01:42 AM
Post: #2
RE: Problem
Are you taking the screenshots in fullscreen mode?

[Image: NissanR32S.png]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-04-2014, 03:59 AM
Post: #3
RE: Problem
And man that chaser looks sick too. haha.

[Image: ttjaMrm.jpg]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-04-2014, 09:37 AM
Post: #4
RE: Problem
any chance you can show a screenshot (taken using print screen) vs the resulting image.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-06-2014, 08:22 PM (This post was last modified: 09-06-2014 08:30 PM by Ghosty.)
Post: #5
RE: Problem
can do. im not in full screen.

Okay worked out it doesnt matter if you lock or unclock the aspec ratio. doesnt matter if you change the back ground. the view from my full screen to in browser is completely different

Also now crashes flash if i try and screenshot.


Attached File(s) Thumbnail(s)
       

Shitburn McFuckles Worthinton. Yeah... im that guy.
[Image: wEDeyrv.png]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-06-2014, 09:56 PM
Post: #6
RE: Problem
I could add an option for taking normal screenshots where the resolution of the image is exactly that of the window used when editing.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-07-2014, 04:22 AM (This post was last modified: 09-07-2014 04:24 AM by Ghosty.)
Post: #7
RE: Problem
wouldnt do exactly the resolution of the window used. pictures would be way too small. I dont understand the purpose of the full screen? You have to exit out of it just to edit the camera settings and light settings anyway.

id just maximize the space available in browser and screenshot like it used to be. ie in browser it looked small but the screenshots were still actually full size.

Shitburn McFuckles Worthinton. Yeah... im that guy.
[Image: wEDeyrv.png]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-07-2014, 09:55 AM
Post: #8
RE: Problem
Thats the purpose of the aspect ratio lock. It locks the image to the same aspect ratio of the screenshot.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)